laatikoita pakan aamusta iltaan ja taas jatkuu seuraavana päivänä. Taukoja pidän, kun ei kerta kaikkiaan jaksa koko ajan. Olen eilen auttanut vanhempia pakkaa 2 kärryä täyteen pahvilaatikoita ja säkkejä ja tänään pakkailin roskakuormaa yhteen autoon. Vanhemmiltä lähti monta kaappia ja tasoa roskiin.

En vaan tiä miten oikeen jaksan. En pahemmin nukukaan, mutta silti löytyy jostain sitä jaksamista. Mutta tämä voi olla ennen alkua. Ennen ainakin olen menny aika lujaa ja sitten romahtanut. TOivon ettei romahdusta tulisi 2 viikkoon.

Ensi viikon viemme vanhempien tavaroita ja sitten ens viikon alussa mun.

Mulla loppuu pahvilaatikot ja muutkin laatikot, enkä tiä mihin tavaroita enää tungen. Sitä tavaraa on ihan sairaasti. Enemmän kai on erinlaisia askartelu/ käsityökamaa ja pitää kai alkaa pikku hiljaa luopua jostain.

Kässätöitä yritän jaksaa iltaisin sitten vielä tehä, kun en uskalla enää kolistella täällä. Eilen aloitin tekee neitille kesämekkoa, minihametta..... Suunnitelma on päässä ja kaikki. Katotaan mtä siitäkin sit tulee. Aloin myös laittaa kalalangasta koukulle pitsiliinaa, ja saa nähä mitä siitä tulee. Ajatuksena olis kokeilla tehä kaitaliina tyyppinen niin että aloitan keskeltä. Tein 200 ketjusilmukkaa ja sit aloitin sitä ympäri virkkaa ruutua. Aika epämääräisesti selitetty, mut on se sen näköinen. Ongelmia tuottaa ne kulmat, tai päädyt. TÄytyy kattoa millainen tästä koeversiosta tulee. Käykö niin, että puran taas ja neulon...

Neiti oli siskon luonna saunassa pe. Siskollani on täällä kaupungissa puusauna ja isäni voi siellä käydä. Tyttö oli sit päässy siskoni naapuriin trampoliiniin hyppii. Nyt neitillä on polvet ja jalat ihan mustat mustelmista ja toisen jalan pikkuvarpaassa iso puhjennu rakko. Niitä olen 2 pvä hoitanut.

EIlen neiti sai jostain todella pahan allergian. Yhteyttä ruokaan emme keksi. Hänen kädet ja jalat olivat ihan punaiset. Ku olisi aurinko polttanut. Mutta ne ei kuulemma sattunut. Jopa äitinikin pelästyi. Ne oli todella rajut, eikä sellaista ole ennen ollu. Yleensä on ollu va pientä siel tai täällä tai va jalassa tai käsissä. Äkkiä otin sit jotain rasvaista rasvaa ja sivelin pestyyn tyttöön ison kerroksen rasvaa. Tulos oli valkoinen tyttö. Illalla oli ihottumaa viellä jäljellä, mutta oli hieman rauhottunut. Aamulla ei enää mitään.

mut kaipa mä menen pelaa yhen pelin ja sitten jatkan pakkamista taas... Poikkean taas jossain vaiheessa. Toisten blogeis en ehi kai paljon käymään...