semperin spaghettia

JAUHELIHAKASTIKE

  • naudan jauhelihaa
  • vettä
  • lihaliemikuutio
  • riisijauhoa

...........

Eilen kävi hieman huonosti mulla. Meinasin kaupan eessä kaatua, mutta en kaatunut. Mutta löin sitten etusormen rystysen kaupan rautaoven kulmaan. No sehän turpos ihan ylyttömästi ja tuli pirun kipeeksi. Siinä on n. cm haava ja sinertävä. Hieman on kipee, mutta ei sellai että olis hajalla.

Eilen oli tylsää illalla, kun ei pystynyt ollenkaan kutoo, ennen ku olin ihan sekomispisteessä ja oli pakko alkaa tekee jotain. Sain kun sainkin sitten yhet tossut valmiiksi ja pitäis tässä alkaa niitä parsii kokoon ja näin isä pääsee kokeilee, onko ne misten kokoiset.

Isälle tarvis kehitellä niitä huopuvia tossuja ja samalla sitten jotain liukueste juttua.

TÄnään kävi isännöitsijä karkoittamassa keittiötä, joka rempataan tossa alku vuodesta. Samalla se katto mun vessaa sellai, että mahtaakohan tulla vessa remppa eteen tulevaisuudes. Ei olis ihme jos tota peltikoppia kattoo.

ALoin eilen netissä kuuntelee joulumusiikkia Suvi Teräsniskan joululevy on ihan kiva, tosin se taitaa olla viime vuotinen. Onneksi mulla on toi Spotify, joten pystyn erinlaisia levyjä kuuntelee ilmaiseksi. Eilen kuuntelimme tytön kans smurffien uutta cd:tä ja siinä sai nauraa.

Mut nyt siivoamaan hieman tänne kämppään