Olen mä vielä hengissä täällä. Päivät kuluu lepäilessä ja pakkailessa. Olen löytänyt erinlaisia askartelutarvikkeita kaapeista ja sitten on tullut puikkoja ja koukkuja ja pieniä ja suuria lankojakin eteen. Kukahan ne sinne on kylvännyt?

Eilen huomasin Hämis-peittoa tehdessä, että siitä tulee valtava. Muutamia kerroksia on enää jäljellä ja sitten se saa pois puikoilta. Ihan kaunis siitä tulee. Uudes asunnossa sitten ompelen fleecepeiton sinne taakse.

Eilen ostin uuden suihkun pään, kun en jaksa enää sitä liruttamista, kun menee hiukset pesee. Nyt sitten vettä tulee enemmän ku lääkäri määrää ja paineella. Ei tarvi ku hieman hanaa avata, nii vesi lentää toiselle puolelle vessaa.

Eilen oli suomen peli ja aika jännäksi meni. Onneksi suomi voitti. En tiä koska seuraava suomen peli on, mut kaipa se kohta taas on.

TÄnään ja huomenna on neitin loma päiviä. Saa ulkoilla kun on niin kaunis ilmakin. Harmi vaan kun iho on oireillu ja eilen huomasin beninkin ihon olevan rikki. Neitin nuhakin palautui, kun ilma tuli lämpimäksi ja kuivaksi. Itellä räkää hieman on, mut ei paljon. Saakeli siitepölyt.

Mut kaipa mä alan menee tonne pakkailee ja kattoo, jos löytäisin jotain aarteita taas kaapeista...

Ja niin

AURINKOISTA HELATORSTAITA