Kyl täällä muitakin töitä tehään, mutta mikään langanpäättely kärpänen ei ole iskenyt ainakaan vielä.

Tänään vanhenen tai olen jo vanhentunut. Alen aamulla syntynyt. Mitään suuria pippaloita en järjestä. Kahvia ja teetä tarjoan. Lahjoja en saa, muutaman. Eilen tytön kanssa teimme muffineita, sellaisia että siskoni pystyy syömään. Ihmeen hyvin nekin onnistui. Pitää ottaa kuva ja antaa ohje tännekin, sillä niissä ei ole maitoa, vehnää eikä perunaa. Vielä voisi pikkuleipiä tehä, ihan vaikka varastoon kaappiin jollei muuten. Vois sitä joku kääretortunkin väsätä viellä. Mutta kaikki riippuu siitä paljonko jaksan.

Tässä on ollut aqika vaikeita päiviä taas. EIlen alkoi rinta/ kylki olee kipee ja pelkäsin sitä kipua. ENhän mä kenellekään sitä kertonut. Yritin levätä vaan. Vp oli alle 100 yläpaine koko ajan. Välillä mittari näytti rytmihäiriötä ja välillä ei. Eilen makoilin melkein vaan ja yritin olla.

Tänään mun pitäisi jua siideriä, mut en tiä uskallanko. Katotaan joka lasillisen jälkeen mikä on kunto ja olo. Halvaksi tulen. En ole yli vuoteen juonut kun muutama siiderin, kun en enää ole pystynyt. EN edes ryhtynyt menee hakee mitään väkevämpää, niin kun yleensä ostan uutena vuotena ja synttäreinä.

Mut kaipa mä jatkan päivää eteenpäin ja alan metsäsätää niitä valmiita töitä ja alan niitä päätellä ja kuvaa, jollei muuta jaksa tehä tänään. Pojukin tulee kuulemma hoitoon täksi päiväksi.