Beni kuorsaa jalkojen juures, maha täynnä makaroonia ja nakkia. Hyvä olla, kun on lämpimän viileä lattia ja turvaa.

Neiti odottaa isäänsä, kun olis muurahaisia takamuksessa. Syämisestä ei tullu mitään, va piti paita vaihtaa. Nyt kattelee kelloa ja kyselee, koska? koska?

Sain psygologin tulokset, ne 3H:n. Vahvasti näyttää, ja vissiin on täälläkin näyttänyt, että mulla dg nyt myös lukihäiriö. KIVAA. No sille ei voi mitään. Pitää oppia elämään sen kanssa vaan.

Mulle annettiin yksi miettiminen päähän. Olisi mahdollisuus pistää itteni jonoon yhteen kuntoutusjuttuun. Siellä tehtäisiin töitä. Olisi mahdollisuus askarrella, ommella ym. Kävin tänään siellä tutustumassa tai kattelemassa hieman. Sanoin etten tiä, kun jos en kykene niin ku he haluavat. Mulla edelleen mielialat tai voimat vaihtelee. Tänään tätä, huomenna tota.

TÄnään päätin sit VIHDOIN uskaltaa syödä siellä. Otin kastiketta (en lihoja tai papuja) ja perunaa ja salaattia (musta on tullu hirmuinen salaattipupu tällä viikolla :) ) SÖin ja menin hakee sitten pikku potun lisää ja otin kastiketta ja lihaa mukaan viel. Söin senkin. JEE!!!

Päivä alkoi kyl vesijumpalla, tai vesijuoksulla se kai sanotaan. Uskalsin näyttää ns. julkisesti leikkausarvet, uskalsin pistää uikkarit päälle ja uskalsin mennä altaalle. Uskalsin lopuksi mennä hetkeksi myös saunaankin, jossa en ole pitkään aikaan pystynyt olee. Sanoin muille, että mä menen ja teen siellä kaikkea. Siellä on lääkäreitä ja hoitajia ja ohjaajia, jotka osaavat sitten auttaa, jos tulee jotain. Eniten saunassa pelkäsin muutenkin alhasta vp ja sykettä, mut hyvin meni. Hiukan alko sitten väsyttää kun odotin psygaa.

Nyt on sitten 2 "lepopäivää" tosin mulla ei ole. Huomenna tai viimeistään sunnuntaina tarvii mennä pyykkiä pesee ja huomenna tarvis alkaa kokeilee jos jaksaisi hieman purkaa tavaroita. Eilen purettiin äitin kans ja tossa kun ootin et makaronit kypsyy, ni purkasin pari laatikkoa. Pikku hiljaa, hyvää tulee, vai tuleeko?

Mut eipä tänne tämän enempää...

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA TEILLE!!!